Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Dobry doktor / The Good Doctor 4.seria (2020)(EN+CZTit)[WebRip]1080pHD] = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Dobry doktor / The Good Doctor 4.seria (2020)(EN+CZTit)[WebRip]1080pHD] = CSFD 83% Názov:Dobry doktor / The Good Doctor 4.seria (2020)(EN+CZTit)[WebRip]1080pHD] = CSFD 83% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:20.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-08-22 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk:EN
    Titulky: CZ(.srt)
    CSFD:https://www.csfd.cz/film/496857-dobry-doktor/prehled/
    Žáner: Drama
    Dĺžka: 20x 41-43 min.



    Obsah:

    V čase keď tím nemocnice U svätého Bonaventuru smúti za doktorom Melendezom, celý svet začína ohrozovať pandémia ochorenia COVID-19. Do nemocnice prichádza päťdesiatosemročná Mildred St. Mary, ktorá sa sťažuje na horúčku a bolesť hrdla. Morgan ju ubezpečuje, že ide len o ťažšiu chrípku, ale v priebehu niekoľkých dní je zrejmé, že vírus dorazil do nemocnice - a zastihol personál úplne nepripravený. Zatiaľ čo Claire pracuje na stabilizácii Mildred, Shaun vyšetruje nového pacienta s COVID-19 Martina Crossa a Park sa stará o infikovanú tehotnú ženu menom Ambar Estrada. Limová a Glassman bojujú o to, aby získali osobné ochranné prostriedky pre svojich kolegov. S pandémiou narušujúcou dodávateľské reťazce a stúpajúcim počtom prípadov je to čoraz ťažšia úloha... Lekári sú doslova paralyzovaní, keď vo svojom osobnom živote začnú pociťovať stres z ich práce. Po tom, čo sa Park presťahuje do Shaunovho bytu, aby tam prečkal krízu, sa spoliehajú na videochat, ako na jediné spojenie s vonkajším svetom. Shaunovi veľmi chýba Lea a Andrews sa dokonca usídli vo svojej vlastnej garáži, len aby ochránil svoju rodinu. Glassman ťažko nesie, že kvôli riziku nemôže ísť do nemocnice, čo sa odráža aj na jeho vzťahu s Debbie. Vírus testuje vzťahy aj v nemocnici: keď sa stav Mildred a Martina zhorší, ich rodinám nezostáva nič iné, ako sa z diaľky prizerať a dúfať, že nedôjde k najhoršiemu. Claire má ťažkosti dať do súladu svoju bezhraničnú empatiu s prísnymi nemocničnými nariadeniami a Shaun sa snaží udržať náskok pred rýchlo sa meniacimi príznakmi ochorenia COVID-19. Park zatiaľ pripravuje Ambar na intubáciu... Keď Mildred nereaguje na liečbu podľa očakávaní, Claire informuje jej dcéru Lashelle, že vyskúšajú poslednú možnosť - ale ak ani tá nezaberie, bude nútená povedať jej zdrvujúcu správu. Aj keď chirurgický zákrok odstránil bakteriálnu infekciu z Martinovho srdca, jeho pľúca zostali plné tekutiny, čo znamená, že bude potrebovať pľúcnu ventiláciu. Keď sa Martin obáva svojej prognózy, Park dostane správu, že Ambar bude musieť porodiť v bezvedomí. Po úspešnom pôrode dúfa, že vydrží tak dlho, aby mohla ísť so svojím dieťaťom domov. Nakoniec, keď Debbie a Glassman dosiahnu vo svojom vzťahu bod zlomu a Claire je ohromená, keď sa jej objaví zosnulý doktor Melendez, nesprávna diagnóza odhalí nové potenciálne ohnisko nákazy.

    EPIZÓDY:
    Frontline, Part 1(S04E01)
    Frontline, Part 2(S04E02)
    Newbies(S04E03)
    Not the Same(S04E04)
    Fault(S04E05)
    Lim(S04E06)
    The Uncertainty Principle(S04E07)
    Parenting(S04E08)
    Irresponsible Salad Bar Practices(S04E09)
    Decrypt(S04E10)
    We're All Crazy Sometimes(S04E11)
    Teeny Blue Eyes(S04E12)
    Spilled Milk(S04E13)
    Gender Reveal(S04E14)
    Waiting(S04E15)
    Dr. Ted(S04E16)
    Letting Go(S04E17)
    Forgive or Forget(S04E18)
    Venga(S04E19)
    Vamos(S04E20)


    Screenshots:







       
       








    Neriotik,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    rastislav91
    Ratio 1.29

    Member+

    22/08/2021 16.17.45
    Ahojte už bola odvysielaná tretia aj štvrtá séria v slovenčine, neviete to nahodiť, myslím že to je na voyo.


    --------------
    >> 22/08/2021 18.32.44
    UPLOADER: ahoj. ja to nemam osobne v SK, iba EN...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.290 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 03:52
    sql

    TOPlist